Monthly Archives: August 2010

Nawaitu souma godhin & allahumma laka somtu

Salam Ramadhan.. malam ni tau la bile pose.. tp mcm dah tau je esok pose.. x suspen sgt la. First day sahur, wife kat tampin.. aku kat kajang… esok baru memecut ke sana.  Semoga Ramadhan ini aku dapat mengambil sepenuh … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Gambar pertama..

Alhamdulillah urusan pagi ni berjalan lancar walaupun agak lama menunggu. Gambar baby pada usia 6 minggu 1 hari. Next appointment pada bulan September. Kecil sgt.. roughly 0.5cm…

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Dugaan…

Baru balik dari An-Nur.. rasa mual tak reda2 last2 doktor suspek kurang air.. So kena masuk air la .. 2 tabung and injection.. alhamdulillah injection tu doktor kata safe untuk kandungan…

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Before the journey

Mustahil mana2 pasangan yg baru berkahwin tidak mempunyai keinginan menimang cahayamata. Begitu juga dgn kami. Secara modern pun sudah , secara tradisional pun sudah namun. Bermula dgn urutan, appointment di An-Nur, bersambung di Ampang Puteri Hospital, namun rezekiNya belum tiba, bahkan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Detik 280 Hari

Alhamdulillah.. Maha Suci Allah.. Syukur pada rezekiNYA… Semalam tepat jam 11pm selepas pemeriksaan oleh doktor di An-Nur, me and wife will embarked a journey of miracles, after test shown that she is pregnant 6 weeks. The doctor even predicted that … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment