Bedroom set


Ysterday ptg pusing satu seremban cari bedroom set. Pagi tu setelkan brg2 lektrik dulu. So head to Seng Heng at Tesco Extra. Nafsu membeli mula membuak2 lepas tgk itu ini… kalau tak dicontrol.. mau semput wallet dibuatnyer. Objektif adalah mencari hob n hood. Jumpa satu brand, menarik n harga pun OK. less thank RM2k. Dh pasang baru upload gambar.

Usha2 TV 40 inci, berkenan tul ngan Sharp Quatron baru tu… gmbar mmg lawa… kena sabarkan diri.. ingat niat asal… Dekat 2 jam kat situ this is what we bought:

1. Two door fridge
2.Hob n hood
3. Aircond
4. Water Heater
5. Oven ( boleh buat pizza sendiri pasni).

Mlm plak pi cari bedroom set Rahang. Singgah di kedai XX, perghh mmg lawa set2 dia n tilam2 pun tahap tk bgn tido. Kira2 over the bajet. So singgah satu lagi kedai, nama kedai Permai Perabot, queen set ngan tilam kat sini murah. So kitaorang agree nak amik bedroom kat sini. Mcm mana rupanya, tunggu la bila depa dah antar.

Which is your favorite bedroom set?

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bedroom set

  1. amrahajat says:

    beli beli jgn tak beli

  2. ramzul says:

    should u guys use different login utk write, confuse sape yang tulis post.huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s